Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 03. 08:23, kedd | Helyi

Tamási Város Érdemes Köztisztviselője

Tamási Város Érdemes Köztisztviselője

A képviselő-testület az idei évben Hadfyné Zakar Gyöngyi köztisztviselőnek ítélte oda ezt a díjat.

A bonyhádi Perczel Mór Közgazdasági Szakközépiskola számviteli gazdálkodási ágazatán érettségizett 1978-ban, amellyel egyben képesített könyvelői, vállalati tervezői és statisztikusi képesítést szerzett.

1987. évben mérlegképes könyvelői szakvizsgát , 2002. évben sikeres ECDL-vizsgát tett. Első munkatapasztalatait a Siómenti ÁFÉSZ-nél statisztikusként szerezte. 1979-től a tolnanémedi Kossuth Mg. Termelőszövetkezetben látott el könyvelői és üzemgazdászi feladatokat. 1989-től a tolnanémedi Általános Művelődési Központ, majd 2000-től a nagykónyi Körzeti Általános Iskola gazdasági vezetője volt. 2001-től a Nagykónyi- Nagyszokolyi körjegyzőségben dolgozott pénzügyi-gazdélkodási előadóként, ahonnan áthelyezéssel került 2004. szeptember 16-án a Tamási Városi Polgármesteri Hivatalhoz. Itt első munkaköre a pénztárosi feladatok ellátása volt, majd 2008. évtől a tárgyi eszköz nyilvántartásokkal, ingatlankataszterrel, statisztikai jelentésekkel, egészségügyi alapellátással, közfoglalkoztatási támogatások igénylésével kapcsolatos pénzügyi teendőket végzi, jelenleg főmunkatársi besorolásban. A rábízott feladatokat mindig kiemelkedő pontossággal teljesíti, lelkiismeretes munkájával, szakmai hozzáértéssel és tapasztalatával nagyban hozzájárul a hivatal működőképességének biztosításához. Munkatársaival közvetlen, segítőkész a felmerülő problémák megoldásában. Két felnőtt gyermeke, Béla és Gyöngyi, akiket a mai napig gondoskodó szeretettel vesz körül. Az általa teljesített magas színvonalú szakmai munkát, a közigazgatás iránti elkötelezettségét, emberi tulajdonságait elismerve méltó arra, hogy 2015. évben a Tamási Város Érdemes Köztisztviselője címet elnyerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.