Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Szeptember 09. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: ripost.hu

Tanóra közben tűnt el az általános iskolás kislány Tamásiból

Tanóra közben tűnt el az általános iskolás kislány Tamásiból

A 13 éves Jutka óra közben ment ki mosdóba, majd hirtelen nyoma veszett.

Az éjszakát sem töltötte otthon, valószínűleg egy fiúval van – írja a ripost.hu. Nem először tűnik el a 13 éves Jutka, akit újra hazavár édesanyja. A ripost már beszámolt a lány első szökéséről, augusztusban egy ismeretlen férfi csalta el az éj leple alatt, ám akkor hamar előkerült Jutka. Most viszont a tamási iskolájából lépett le, az Eltűnt Emberekért Facebook-oldal felhívása szerint tanóráról ment ki mosdóba kedden délután, akkor látták utoljára. Valószínűleg egy dombóvári fiúval szökött meg, a telefonja ki van kapcsolva, nem elérhető - panaszkodott a lány édesanyja. A kislány eltűnését az ügyben érintett általános iskola is megerősítette. A család információi alapján hivatalból jeleztük a rendőrségnek diákunk eltűnését, de bővebb információval nem tudok szolgálni – tájékoztatott a tamási általános iskola igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.