Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. Március 28. 09:00, kedd | Helyi

Tavaszi lovas rendezvények Tamásiban

Tavaszi lovas rendezvények Tamásiban

A hosszú téli hónapok nem teltek el esemény nélkül a Horseman Lovassport Egyesület életében.

Ezen időszak alatt a Magyar Lovas Szövetség szakágaival történő egyeztetések eredményeképpen március és április hónapokban az alábbi lovas események kerülnek megtartásra:

2023. április 4-5. Díjugrató edzőtábor
2023. április 6-7. Regionális Díjugrató verseny

Íme, a részletes programok:

Díjugrató edzőtábor: a kétnapos eseményen a díjugratás után érdeklődő fiatal lovasoktól a felnőtt versenyzői szintig kerülnek megrendezésre edzések Szarka Ferenc lovas edző irányításával. Az előzetes jelentkezések alapján Somogy, Baranya, Fejér és Vas vármegyék lovasai jelezték érkezésüket. A két nap szakmai programjai nyilvánosak. Szeretettel várunk minden lovas és nem lovas érdeklődőt.

Regionális Díjugrató verseny: a két nap alatt a szabadidős lovasok versenyszámaitól kezdve kezdő lovas, ifjúsági lovas és felnőtt lovasok részére kiírt versenyszámokban mérik össze tudásukat a nevezett lovasok. A versenyre Somogy, Baranya, Vas, Fejér, Bács-Kiskun és Pest vármegyék lovasai jelezték nevezési szándékukkal részvételüket. A versenyszámok minkét nap 9.00 órakor kezdődnek.

Mindhárom programhoz jó szórakozást kíván a rendező Horseman Lovassport Egyesület vezetése

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 24. 10:00, szombat | Helyi

Itt adhat vért Tolna vármegyében február 26–március 3. között

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu

2024. Február 23. 15:22, péntek | Helyi

Két témában várja az alkotásokat idén a katasztrófavédelem

2024-ben a Katasztrófavédelem Központi Múzeumával közösen hirdet alkotói pályázatot a katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottsága.

2024. Február 21. 14:54, szerda | Helyi

Képzésen vettek részt Tamási tűzoltói

Bán Attila tűzoltó ezredes, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője kifejezetten az elektromos hajtású járművekkel kapcsolatos tudnivalók figyelembevételével tartott előadást.

2024. Február 19. 10:59, hétfő | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a revizorok Tolnában

Tamásiban csütörtökön kell ellenőrzésekre számítani.