Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Március 21. 12:01, vasárnap | Bulvár
Forrás: infovárosok

Tihanyi Tóth Csaba egyedi stílussal készül a tavaszra - VIDEÓ

Tihanyi Tóth Csaba egyedi stílussal készül a tavaszra - VIDEÓ

Az ismert színész beszerzett magának néhány új zakót, hogy párja és rajongói elismerő tekintetét még inkább kivívja külsejével.

A művésszel együtt Magyarország legerősebb strongman (CESA) versenyzői, Sebestyén János és Molnár Zsolt is ruhákat válogatott, hiszen szeretnének elegánsan is erősek maradni. Természetesen kipróbálták az új zakót viselve, vajon kiállja-e a próbát a felső egy több mint száz kilogrammos kőgolyót felemelve.

Különleges, nem mindennapi ruhák közül válogathatott a színész és az erős emberek. A Barátok közt híres szereplője a Prémium Médiaválogatott tagja számára nagyon fontos a kinézet, a színpad és a forgatások miatt is, és természetesen akkor is figyel a külsejére, amikor kilép az utcára.

- Számomra nagyon lényeges, hogy minőségi, egyedi ruhát viseljek, hiszen nem szeretem, ha szemben jön velem az általam is viselt szerelés. Nagyon tetszett, hogy ebben az üzletben a ruhák különböző színekben pompáztak, volt köztük bordó, fekete, csillogó résszel, drapp, kék kockás. Ki is választottam magamnak néhányat, hiszen szeretném, ha a feleségem büszkén állna mellettem mint eddig is - mosolygott a színész.

A Mr.BB Big Size nevű ruhaboltban nagyméretű XL-12XL-es, minőségi divatos férfi ruházattal várják a vásárlókat, ahol az igazi nehézfiúk is válogattak. Ők nemcsak termetesek, hanem erősek is, széles vállal rendelkeznek, így nehezen találnak maguknak megfelelő öltözéket. Így végre egyszerűbben ment a ruha kiválasztása. Nagy örömükre a száz kilogrammos kőgolyót felemelve sem szakadt szét a zakó rajtuk, így bizonyítottan a kiváló minőség mellett tették le a voksukat.
Mr.BB Big Size-Nagyméretű férfi ruházati webáruház és üzlet, WWW.NAGYMERETURUHA.HU

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.