Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2019. Március 13. 13:22, szerda | PR

Tippek az ideális személyi kölcsön megtalálásához

Tippek az ideális személyi kölcsön megtalálásához

Időnként szükségünk lehet bankkölcsönre, és érdemes átgondoltan, profi módszerekkel nekiállni a megfelelő opció megkeresésének.

Az első tipp: mindenképpen nézzük át a kínálatot, és ne döntsünk hirtelen, csak a kamat szintjére ránézve.

A személyi kölcsön a legjobb?

Elsőként is érdemes eldönteni, mi a legmegfelelőbb konstrukció nekünk. Ha nem lakáscélra akarunk hitelt felvenni, egyaránt szóba jöhet a jelzáloghitel és a személyi kölcsön is.
Az előbbi esetében ingatlanfedezetre van szükség - 5 millió forint feletti értékben -, ami értékbecsléssel és összességében lényegesen több ügyintézéssel jár. Ez egy-másfél hónapot is igénybe vehet. Mindezért ‘cserébe’ viszont magasabb összeget kaphatunk a banktól - lehet, hogy nekünk erre van szükségünk.
A személyi kölcsön lényegesen gyorsabban, könnyebben megkapható, akár pár napon belül. A felső határa a kiutalható összegnek itt nagyjából 9-10 millió forint, de ez bankonként és ajánlatonként változik.

A kalkulátor átnézi helyettünk a kínálatot

Jó tudni, hogy komoly különbségek vannak a banki termékek között, akár egy bank is kínálhat más és más kölcsönt, amelyekből az egyik megfelel nekünk, a másik nem.
A számunkra ideális ajánlat megtalálásához csak egy személyi kölcsön kalkulátorra van szükségünk, amelyben beállíthatjuk a saját jellemzőinket és igényeinket, és kiadja az optimális kölcsönöket.

Egy ilyen eszköz használata arra is tökéletes, hogy tudatosítsuk, mit szeretnénk, illetve teszteljük, mekkora hitelösszegnél, milyen futamidő esetén milyen ajánlatok közt válogathatunk.
A megkapott lehetőségeket érdemes részletesen átnézni, az apróbetűs részeket sem kifelejtve. Ha pedig netán nem tudunk dönteni, a saját pénztárcánk érdekében érdemes hitelszakértő segítségét kérni.

A kockázatnak ára lehet

Hogyan érdemes választani? Ahogy már a bevezetőben is említettük, a kamat, illetve a minden költséget megmutató THM csak egy tényező.
Emellett akkor járunk garantáltan a legjobban, ha fix kamatozású verzió mellett döntünk, mivel ebben az esetben a futamidő végéig ugyanannyi marad a törlesztőrészletünk.
Ha olyan akciós ajánlatot választanánk, ami egy feltételhez kötött, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy utánanézzünk, mi történik, ha valami változás történne a feltétellel kapcsolatban. Például ha egy adott összeget vállalunk, amit havonta számlára utalunk a banknál, akkor nem árt tudni, hogy az esetleges elmaradásnál mire számíthatunk.
Akármilyen gyorsan megkapható a személyi kölcsön, ismerkedjünk meg gondosan a kiválasztott ajánlattal.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:50, hétfő | PR

Három szempont, amit érdemes figyelembe venned kutyaeledel vásárlásakor

Napjainkban hódít az egészségtudatosság. Egyre többen figyelünk oda az étkezésünkre, minden egyes vásárláskor végigbogarásszuk az élelmiszerek összetevőit, hogy elkerüljük azokat, amiket károsnak kiáltottak ki.

2020. Február 17. 11:47, hétfő | PR

Egy táska mind felett

Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan táskánk, ami univerzális, azaz tökéletes kiegészítő egy elegáns színházi látogatásra is és persze a hétköznapokban egyaránt.

2020. Február 17. 11:43, hétfő | PR

A konyha megvilágításának praktikus és hangulatos kivitelezése

A konyhára érdemes nemcsak egyszerű munkaállomásként tekinteni, mert a család egy része bizony meglehetősen sok időt tölt ebben a helyiségben.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.