Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Március 13. 13:22, szerda | PR

Tippek az ideális személyi kölcsön megtalálásához

Tippek az ideális személyi kölcsön megtalálásához

Időnként szükségünk lehet bankkölcsönre, és érdemes átgondoltan, profi módszerekkel nekiállni a megfelelő opció megkeresésének.

Az első tipp: mindenképpen nézzük át a kínálatot, és ne döntsünk hirtelen, csak a kamat szintjére ránézve.

A személyi kölcsön a legjobb?

Elsőként is érdemes eldönteni, mi a legmegfelelőbb konstrukció nekünk. Ha nem lakáscélra akarunk hitelt felvenni, egyaránt szóba jöhet a jelzáloghitel és a személyi kölcsön is.
Az előbbi esetében ingatlanfedezetre van szükség - 5 millió forint feletti értékben -, ami értékbecsléssel és összességében lényegesen több ügyintézéssel jár. Ez egy-másfél hónapot is igénybe vehet. Mindezért ‘cserébe’ viszont magasabb összeget kaphatunk a banktól - lehet, hogy nekünk erre van szükségünk.
A személyi kölcsön lényegesen gyorsabban, könnyebben megkapható, akár pár napon belül. A felső határa a kiutalható összegnek itt nagyjából 9-10 millió forint, de ez bankonként és ajánlatonként változik.

A kalkulátor átnézi helyettünk a kínálatot

Jó tudni, hogy komoly különbségek vannak a banki termékek között, akár egy bank is kínálhat más és más kölcsönt, amelyekből az egyik megfelel nekünk, a másik nem.
A számunkra ideális ajánlat megtalálásához csak egy személyi kölcsön kalkulátorra van szükségünk, amelyben beállíthatjuk a saját jellemzőinket és igényeinket, és kiadja az optimális kölcsönöket.

Egy ilyen eszköz használata arra is tökéletes, hogy tudatosítsuk, mit szeretnénk, illetve teszteljük, mekkora hitelösszegnél, milyen futamidő esetén milyen ajánlatok közt válogathatunk.
A megkapott lehetőségeket érdemes részletesen átnézni, az apróbetűs részeket sem kifelejtve. Ha pedig netán nem tudunk dönteni, a saját pénztárcánk érdekében érdemes hitelszakértő segítségét kérni.

A kockázatnak ára lehet

Hogyan érdemes választani? Ahogy már a bevezetőben is említettük, a kamat, illetve a minden költséget megmutató THM csak egy tényező.
Emellett akkor járunk garantáltan a legjobban, ha fix kamatozású verzió mellett döntünk, mivel ebben az esetben a futamidő végéig ugyanannyi marad a törlesztőrészletünk.
Ha olyan akciós ajánlatot választanánk, ami egy feltételhez kötött, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy utánanézzünk, mi történik, ha valami változás történne a feltétellel kapcsolatban. Például ha egy adott összeget vállalunk, amit havonta számlára utalunk a banknál, akkor nem árt tudni, hogy az esetleges elmaradásnál mire számíthatunk.
Akármilyen gyorsan megkapható a személyi kölcsön, ismerkedjünk meg gondosan a kiválasztott ajánlattal.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 13:16, hétfő | PR

Milyen pozitív hatásai vannak a hintának, avagy miért hintázzon a gyerek?

A gyerekek ösztönösen tudják, hogy mi az, ami jó a számukra. Így van ez a hintázással is, hiszen számos pozitív hatására világítanak rá a kutatók, ami a gyermeket éri a hintázás folyamán.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Október 13. 20:07, vasárnap | Belföld

November közepéig is elhúzódhat a választások végleges eredményének megállapítása

November közepéig is elhúzódhat az önkormányzati választások végleges eredményének megállapítása, ha minden jogorvoslati lehetőséget kihasználnak a jelöltek és jelölőszervezetek.