Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 14. 14:52, csütörtök | Helyi
Forrás: Farkas Ferenc (Tamási MTB SC)

Tíz dobogós helyezés

Tíz dobogós helyezés

A Tamási MTB Sport Club számára sikeresen indult az idei kerékpáros szezon

2013. március 9-én a Tamási Kerékpáros Club és a Tamási Kerékpáros Alapítvány szervezésében lezajlott Tolna Megyei Szezonnyitó versenyen vettek részt a kerékpárosok. A Szakályból rajtoló versenynek a Tamási borkombinátnál volt a befutója. Amatőr U13 korcsoportban kiváló teljesítménnyel abszolút és korcsoportjában is első helyezést ért el Szedeli Krisztián. Amatőr U15 korcsoportban első lett Kecskés Dominik, második Szedeli Viktor, harmadik Deák Ervin. Amatőr U17 korcsoportban harmadik helyezést ért el Barkóczi Archibald. Másnap, március 10-én a Várpalota melletti Pétfürdőn megrendezett XCO verseny zajlott, ahol kihívásokkal teli, nagyszerű pálya és izgalmas verseny várt a versenyzőkre. Természetesen itt sem maradtak érem nélkül, U15 korcsoportban elfoglalták a dobogót: első lett Kecskés Dominik, második Deák Ervin, harmadik Szedeli Krisztián, és nem sok hátránnyal, ötödik helyen végzett Szedeli Viktor. U19-ben harmadik helyezést ért el Kacsó Krisztián, valamint felnőtt kategóriában a harmadik helyet szerezte meg Deák Ádám, a három körös versenyen. A hétvége során tehát 10 dobogós helyezéssel gyarapodott a kis csapat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.