Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tízmilliós kárt okoztak a trükkös autótolvajok

Tízmilliós kárt okoztak a trükkös autótolvajok

Egy kilenc emberből álló trükkös tolvajbandát fogott el a rendőrség. A jellemzően koszovói albánokból álló csoport autópályák melletti pihenőhelyeken és benzinkutak mellett fosztogatott.

A tolvajok külföldi autók kerekeit szúrták ki, majd segítséget ajánlottak a bajba jutott utasoknak. A kerékcsere alatt kirabolták a járműveket. A banda hét tagját elfogták, az okozott anyagi kár 10 millió forint.

- Hét személyt már elfogtunk, további kettő pedig ismeretlen helyen tartózkodik, ellenük elfogatóparancsot adtunk ki. A megállapított elkövetői kör ellen üzletszerűen, dologi erőszakkal, jelentős értékben elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt folytatunk eljárást. A tárgykörbe tartozókat harminc trükkös lopás elkövetésével gyanúsítottuk meg. A jelenlegi összes kárérték meghaladja a 10 millió forintot - mondta a hírTV-nek Sztancsik László, az ORFK Bűnügyi Főigazgatóságának nyomozója. (rá)

hírTV

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.