Városlista
2021. június 13, vasárnap - Antal, Anett

Hírek

2021. Március 29. 10:27, hétfő | Helyi

Több balesetnél intézkedtek a rendőrök hétvégén

Több balesetnél intézkedtek a rendőrök hétvégén

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt három napban a rendőrök tíz közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy férfi közlekedett 2021. március 27-én a kora délutáni órákban Őcsény belterületén, amikor tolatás közben járművével elütötte az autó mögött tartózkodó férfit. A baleset következtében a gyalogos súlyosan megsérült.

Ugyanezen a napon 16 óra körüli időben egy nő közlekedett személyautójával a 6232-es számú úton Sárszentlőrinc irányából Nagydorog irányába, amikor a 19-es kilométerszelvényben elvesztette uralmát a járműve felett és a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a nő könnyebben sérült.

Könnyebben sérült az a férfi, aki ugyanezen a napon 17 óra körül Decs irányából Sárpilis irányába közlekedett motorkerékpárjával és egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott az útpadkára, onnan pedig a füves árokba csapódott.

Súlyosan sérült az a férfi, aki március 27-én kerékpárral közlekedett Tolnán, és egy úthibában elesett.

A megye területén az egyenruhások további hat anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek elkerüléséért a legtöbbet mi magunk tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve veszünk részt a közlekedésben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 10. 10:03, csütörtök | Helyi

Felfüggesztették a Vasút utcai hulladékfeldolgozó tevékenységét

A város jegyzője felszólította a Kft. ügyvezetőjét, hogy a technológiához kapcsolódó épületeket, berendezéseket helyezze üzembe, és a feldolgozást kezdje meg.

2021. Június 08. 09:18, kedd | Helyi

Június 4-étől országszerte hallhatunk verseket a vasút- és buszállomásokon

Többek között a siófoki, a pécsi, a kaposvári, a szekszárdi vasútállomásokon lehet majd verseket hallani, emellett a Volánbusz Bonyhádi, Paksi, Szekszárdi, Siófoki és Pécsi autóbuszállomásain.

2021. Június 08. 09:17, kedd | Helyi

Ittasan okozott balesetet

A rendőrök a helyszínen két férfit igazoltattak, akik mindketten jól láthatóan ittas állapotban voltak.

2021. Június 04. 15:39, péntek | Helyi

Átadták az Év turistaháza 2020 díjat

A járványügyi intézkedések enyhítésével a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. képviselői átvehették „Az Év Turistaháza 2020.” díjat Lengyel Annafürdőn, és átadhatták a Szentkúti kunyhó-Ökoház egy további fejlesztését.