Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Január 16. 07:43, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI, fotó: 444.hu

Több megyére figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

Több megyére figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

A tartós sűrű köd miatt csütörtökre az ország tizenkét megyéjére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat - Tolna megyére is

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak szerdán az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Pest megyére, valamint Budapestre adtak ki figyelmeztetést. Ezeken a területeken pár száz méteres lehet a látástávolság.
Mint írták, csütörtökre virradóra északkeleten nagy területen, másutt kisebb körzetekben alakulhat ki sűrű köd. Ennek nagy része napközben feloszlik, de északkeleten helyenként tartósan megmaradhat a köd.
Az előrejelzés szerint az éjszaka képződő köd megszűnése után főként az északi és keleti megyékben lesznek erősen felhős, párás területek, ott néhol jelentéktelen szitálás kialakulhat, másutt hosszabb időre is kisüthet a nap. A nyugati országrészben megélénkül, az Észak-Dunántúlon néhol meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és plusz 8 Celsius-fok között várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!