Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2017. Április 21. 07:32, péntek | Belföld
Forrás: mti

Több települést nem lehet megközelíteni közúton

Több települést nem lehet megközelíteni közúton

Több települést, illetve településrészt nem lehet megközelíteni közúton a rendkívüli időjárás miatt péntek hajnalban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Répáshuta, Hevesben pedig Bagolyirtás, Fallóskút, Mátraszentimre, Mátraszentistván, Mátraszentlászló, Galyatető, Kékestető és Mátraháza van elzárva.

Sok út járhatatlan a hó és a letört ágak, illetve vízátfolyás miatt. Heves megyében egyebek mellett a 24-es úton, Mátrafüred és Parádsasvár között nem lehet közlekedni, de Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megye több alsóbb rendű útjának egy-egy szakaszán is hasonló a helyzet.

Továbbra sincs áram több Heves és Vas megyei településen, azokon a helyeken folyamatos a rendőri jelenlét a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink