Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 28. 07:45, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: kosár magazin

Ügyfélfogadást tart az Egyenlő Bánásmód Hatóság Tamásiban

Ügyfélfogadást tart az Egyenlő Bánásmód Hatóság Tamásiban

A hatósághoz olyan ügyfelek fordulhatnak, akiket hátrányos megkülönböztetés ért, vagy ér.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadást tart Tamásiban azon ügyfelek számára, akiket hátrányos megkülönböztetés ért, vagy ér.
A hatósághoz azok fordulhatnak, akiket valamilyen személyhez fűződő védett tulajdonságuk, például az egészségi állapotuk, fogyatékosságuk, családi állapotuk, anyaságuk, várandósságuk, társadalmi származásuk, nemzetiségük, anyanyelvük, politikai véleményük, vallási, vagy világnézeti meggyőződésük, életkoruk, vagy vagyoni helyzetük miatt ér diszkrimináció. Bár nem minősül személyhez fűződő tulajdonságnak, de azok is kérhetnek jogi segítséget a hatóságtól, akiket a munkaviszonyuk határozott időtartama, vagy a kölcsönzött munkavállalóként történő foglalkoztatásuk, vagy az érdekképviseleti szervhez, például szakszervezethez tartozásuk miatt ér hátrány.
A hatóság eljárása az ügyfelek számára ingyenes.
A hatósági ügyfélfogadás a Tamási Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál, Tamási, Kossuth tér 17. szám alatt kereshető fel, augusztus 29-én kedden, 8.00 és 12.00 óra között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.