Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Január 30. 17:04, kedd | Belföld
Forrás: mti

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Az influenzajárvány miatt újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kórházhigiénés és járványügyi felügyeleti főosztályának legfrissebb tájékoztatásából.

Nem lehet felkeresni a betegeket a fővárosi Bethesda Gyermekkórház fekvőbeteg-ellátó osztályain. A látogatási tilalom ideje alatt a kórház házirendjében rögzített szabályok szerint minden beteg gyermek mellett egy állandó kísérő tartózkodhat, más látogató nem léphet be az osztályokra.

Szintén látogatási tilalmat rendeltek el a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház szülészeti osztályán, az onkológiai centrumban és a központi intenzív osztályon, valamint a zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet krónikus belgyógyászati osztályán.

Tilos látogatni a Vas megyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház celldömölki telephelyének fekvőbeteg-ellátó osztályain is.

Korábban látogatási tilalmat rendeltek el Fejér megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményében, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet három osztályán (csecsemő- és gyermekosztály, szülészet-nőgyógyászati, aneszteziológiai és intenzív terápiás osztály), a Semmelweis Egyetem (SE) városmajori szív- és érgyógyászati, valamint transzplantációs és sebészeti klinikáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során