Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Április 12. 09:04, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Üres nézőtér előtt tartott előadást egy olasz színész

Üres nézőtér előtt tartott előadást egy olasz színész

Bár egyetlen jegy sem kelt el az előadásra, mégis színpadra lépett és teljes egészében előadta darabját egy színész az észak-olaszországi Gallaratéban.

Giovanni Mongiano az Improvvisazioni di un attore che legge (Egy olvasó színész improvizációi) című darabot a rendezőasszisztens és a pénztárosnő előtt adta elő a hétvégén.

"Mondtam neki, hogy nincs itt senki, menjünk haza. De ő feltétlenül fel akart lépni" - mondta Paula Vigna rendezőasszisztens. Hozzátette: az előadás "csodálatos volt", a színész "egyetlen vesszőt sem hagyott ki".

Mongiano Twitter mikroblogján számolt be az érzéseiről. Mint írta, ez az ő szívügye, a fellépés szimbolikus tett volt, ezzel a színházhoz fűződő szeretetét és szenvedélyét akarta kifejezni. "Ha nem tettem volna meg, nagyon sajnáltam volna, és éjszaka nem tudtam volna aludni" - mondta a színész az olasz sajtónak.

Címkék: előadás, olasz, színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára