Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 03. 09:19, szombat | PR
Forrás: (x)

Útmutató a konyhai kések kiválasztásához és rövid bepillantás a Kizlyar Supreme világába

Útmutató a konyhai kések kiválasztásához és rövid bepillantás a Kizlyar Supreme világába

Sokan szeretnek a konyhában sütni és főzni. Ha azonban feltesszük azt a kérdést, hogy hány konyhakést használnak ezek az emberek, akkor kettő, maximum háromféle konyhakést sorolnak fel.

Pedig ettől azért több fajta késre van szükség a konyhában, hiszen mindenféle konyhakésnek megvan a maga funkciója. Mutatunk is ötféle konyhakést, amelyek elengedhetetlenül szükségesek minden konyhába, majd a Kizlyar Supreme márka előnyeit ecseteljük.

Ötféle kés, ötféle különböző funkció

A szakácskés vagy séfkés

A szakácskést, séfkésnek is nevezik. Ennek a késnek minden konyhában ott kellene lennie, hiszen a konyha, egyik legfontosabb eszköze. A jó minőségű szakácskés mindenképpen megkönnyíti a konyhai munkát. A Kniland webshopban megtaláljuk a professzionális Böker szakácskéseket, a francia Opinel szakácskéseket, a svéd Frosts (Mora) szakácskéseket, a japán Samura szakácskéseket és a Victorinox szakácskéseket.

A filéző kés

Ennek a késnek is helye van a konyhában. Halak filézésére, feldolgozására alkalmas eszközről van szó.

A gyümölcs és zöldségkés

A zöldség - és gyümölcskés, zöldségek és gyümölcsök hámozására, szeletelésére és aprítására alkalmas.

Az univerzális konyhakés

Egy univerzális alakú konyhai késsel szinte minden konyhai tevékenység elvégezhető. Éppen ezért, egyetlen egy konyhából sem hiányozhat.

A kenyérvágó kés

A kenyérvágó késsel könnyedén szeletelhetünk kenyeret és vághatunk fel péksüteményeket.

Természetesen, ezeken a késeken kívül másféle vágóeszközökkel is találkozhatunk. A konyhai kések kínálatát mi is megtekinthetjük, ha a Kniland webáruház oldalára látogatunk.

Kizlyar Supreme

A Kniland webáruház kínálatában a Kizlyar Supreme, legújabb technológiával készült kései is megtalálhatók. Ha igazán minőségi kést szeretnél az orosz késgyártó széles választékából, akkor mindenképpen látogass el a Kniland webshopba, ahol nem csak kések, konyhai kések, hanem remek késélezők, fejszék, macséták, illetve tokok és kiegészítők között is szemezgethetsz.

A fotó forrása:
Andrei_R / Shutterstock.com

Címkék: kés, konyha

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 04. 17:48, vasárnap | PR

A szép és praktikus hálószoba titka

A hálószoba berendezése általában jóval kevesebb figyelmet kap, mint a lakás központi helyiségei.

2021. Április 02. 15:05, péntek | PR

3+1 ok, hogy stúdióba vidd a hangoskönyved felvételét

A hangoskönyv egy remek passzív jövedelem, és egyre népszerűbb, ezért sokan fognak bele, de úgy gondolják, házilag megoldják a dolgot.