Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. November 26. 08:57, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Varrd meg a legjobb szabadidőruhákat!

Varrd meg a legjobb szabadidőruhákat!

Veled is gyakran előfordul, hogy van egy elképzelésed arról, milyen holmikat szeretnél hordani, de nem találsz megfelelőt az üzletekben?

Ha ismerős a helyzet, akkor alighanem Te is kreatívabb személyiség vagy, egyedi ízléssel, ami nem jön szembe az utcán.

Vásárolni így nehéz, de a kreativitásodat kitűnően tudod kamatoztatni a varrógép mögött. Ha magad varrod meg, a saját elképzeléseid alapján a ruháidat, biztosan olyanok lesznek, amilyennek megálmodtad őket! Csupán a megfelelő anyagokat kell kiválasztani, keresni egy jó szabásmintát, vagy lemásolni egy meglévő holmiról, és neki is állhatsz a szabás-varrásnak!

Az őszi szezon sztárja: a szabadidőruha!

Ha egyedi melegítőre, dzsekire vágysz a hűvös hónapokra, millió lehetőség áll előtted, hiszen a legszebb szabadidő ruhákhoz használható anyagok választéka óriási. Találhatsz vékonyabbat, vastagabbat, vagy belül szőrös warmkeepert, ami sokáig kabát helyett is megfelelő, mert nagyon meleg.

A mintás és egyszínű anyagokat kedved szerint tudod kombinálni. Amire érdemes figyelned a munka során, az az, hogy nagyjából hasonló vastagságúakat dolgozz össze, kivéve persze, ha az egyik anyag csak díszítőelem. Jó ötlet például egy warmkeeperből készült pulcsira színes futterből tenni a kapucni, a zsebek bélését, illetve az ujjpasszét. Nagyon szuperül fel tudsz így dobni egy egyszínű anyagot, úgy, hogy nem lesz a minta túl sok!

Minden időjáráshoz megfelelő anyag

Mivel ősszel számíthatsz esőre, ködszitálásra is, a vízlepergetésre is érdemes lehet gondolni. Kiváló poliészter anyagokat találhatsz, amik taszítják a vizet, így elkészítheted a saját dzsekidet is, ami esős időben lehet a segítségedre.

Itt is érdemes kreatívan kiválasztani a színeket, illetve akár mintás, akár egyszínű kiegészítő anyagot. Apróságnak tűnik, de hatalmas pluszt tud adni egy dzsekinek is néhány részlet, ami más színű. Nem feltétlenül kellenek minták, szürke dzseki esetében egy lila vagy kék kapucnibélés is nagyon jól mutat! Kísérletezz a színekkel, próbálgasd melyik tetszik, és melyik áll jól! Még egy esős, sötét hétköznapot is feldobhatnak a vidám árnyalatok!

A fotó forrása:
UfaBizPhoto / Shutterstock.com

Címkék: üzlet, ruha, szabadidőruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat