Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2012. Április 04. 07:13, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Vasvillával szurkálta meg a takarmányárust

Vasvillával szurkálta meg a takarmányárust

Vasvillával szúrt meg egy férfi egy mozgóárust, mert zavarta a zenével kísért kereskedés – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Kómár Viktória tájékoztatása szerint a bakonycsernyei árus hétfőn tett bejelentést a rendőrségen, miszerint Bakonynánán egy ismeretlen férfi kérdőre vonta, amiért zenekísérettel árulta a takarmányt.

A kereskedő közölte, hogy engedélye van ilyen módon történő árusításra; ekkor a férfi egy vasvillával több alkalommal beszúrt a gépkocsija lehúzott ablakán, majd mikor hátramenetbe kapcsolt és tolatni kezdett, akkor a vasvillával betörte a jármű első szélvédőjét – ismertette a történteket a szóvivő. Hozzátette: a sértett a szúrások elől megpróbált kitérni, azonban a bántalmazó így is eltalálta a bal combján és könyökén.

A rendőrség a szurkálás miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves bakonynánai férfit, akinek az eljárás során közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell – közölte Kómár Viktória.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 05:00, péntek | Kék hírek

Jelentősen emelkedett a migrációs nyomás a magyar-szerb határon

A tavaszi visszaesést követően jelentősen emelkedett a migrációs nyomás a magyar-szerb határon - jelentette ki az országos rendőrfőkapitány-helyettes csütörtökön Röszkén, sajtótájékoztatón.

2020. Augusztus 06. 17:06, csütörtök | Kék hírek

Duplázott az ittas nő

Négy órán belül kétszer intézkedtek a tatai rendőrök egy nővel szemben, aki ittasan ült volán mögé.

2020. Augusztus 06. 08:48, csütörtök | Kék hírek

Elütötte egy biciklist, majd elhajtott, elfogták

Segítségnyújtás elmulasztása miatt folyt büntetőeljárás egy 42 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2020. Augusztus 05. 15:05, szerda | Kék hírek

Jogtalanul kiadott fegyverengedélyek miatt emeltek vádat 29 ember ellen

Jogtalanul kiadott sportcélú fegyverengedélyek miatt emelt vádat a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség 29 ember ellen - tájékoztatta a fővárosi főügyészhelyettes szerdán az MTI-t.