Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége Demiék házasságának!

Vége Demiék házasságának!

Ashton Kutcher megint félrelépett, amit ezúttal már nem tolerált Demi Moore, és kiadta a szépfiú útját.

A hétvégén volt Demi Moore és Ashton Kutcher hatodik házassági évfordulója, ami jelen állás szerint egyben az utolsó is. Ash ugyanis úgy készült a jeles eseményre, hogy pénteken elment mulatni barátaival és a Két pasi - meg egy kicsi stábjával. A vendéglátóipari egységben tett látogatás alkalmával pedig nemcsak alaposan felöntött a garatra, de fel is szedett egy lányt, akivel az estét lezárandó egy kis ágygimnasztikát is gyakorolt. Mindez egyelőre ismeretlen módon Demi fülébe jutott, így már a hétvégén közölte kis játékával, pakoljon, és vigye a fékezhetetlen libidóját is.

A történet pedig nemcsak kitaláció, mivel a meghódított huszonhárom éves hölgy már ügyvédet fogadott, hogy a médiával szemben megvédje, illetve arra az esetre, ha Ashton beperelné hitelrontásért.

Kutcher nem először csalta meg örökifjú feleségét. Pontosan egy évvel ezelőtt Brittney Jones állt elő a történetével, miszerint a színésszel többször is összefeküdt. Akkor azonban Demi szemet hunyt az eset fölött, amit a külvilág felé azzal magyarázott, hogy engedélyt adott férjének a kalandozásra. Ám dolgok jelenlegi állása szerint ezúttal már nem akar sem hazudni, sem megbocsátani csalfa urának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára