Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2017. November 08. 17:23, szerda | Bulvár
Forrás: RLM

Verekedés az Oltári csajok forgatásán!

Verekedés az Oltári csajok forgatásán!

Az Oltári csajok ma esti epizódjában elszabadulnak az indulatok: a három férfi főszereplő, Kornél, Márk és János egymás torkának esnek!

A fiatal színészeknek ez volt az első közös jelenetük, és a srácok véresen komolyan vették a forgatást, már-már túlságosan beleélve magukat a bunyóba. A Kornélt alakító Ember Márk elárulta: a való életben is került már hasonló szituációba.

A férfias kakaskodásnak induló bunyó természetesen a szerelem és a féltékenység – illetve egy félreértés – miatt tör ki a három fiatalember között. Az RTLII-n futó telenovella története szerint Kornél egy szerelési munka közben az Erdész lányok lakásán hagyta a pólóját, amit később Márk megtalál. Ebből azt gyanítja, hogy Hajnal már túllépett rajta, és szeretőt tart. Amikor pár nappal később, kissé ittas állapotban meglátja Kornélt ugyanabban a ruhadarabban, egyből nekiesik. Karola próbálja szétszedni őket, Jánost is segítségül hívva. Csakhogy ekkor szabadulnak el igazán az indulatok és tör ki a spontán pankráció.

A Kornélt alakító Ember Márknak nem volt idegen ez a szituáció, a való életben is keveredett már hasonló csetepatéba.

„Az egyetemen egy hosszú próba után elmentünk egy kicsit lazítani, beültünk sörözni öten fiúk. Egy lány is volt velünk. Az egyik idegen társasából odajött egy nagydarab fazon hozzánk és az erejét fitogtatva azt kérdezte, melyikünk akar verekedni vele? Próbáltuk csitítani, de látszott a nézésén, hogy bunyózni akar, nem tudtuk leállítani. Az egyik srácot el is kezdte szapulni, majd egy másik társaságból is megjelentek emberek. Végül a szócsatának tömegverekedés lett a vége. Söröskorsókat vágtak a fejünkhöz, én a rolleremet próbáltam védőpajzsként használni. Végül, a körülményekhez képest szerencsére jól megúsztuk” – emlékezett vissza a történtekre a színész, aki a forgatásra visszautalva elmondta: az ilyen verekedős jelenetek rengeteg előgyakorlást igényelnek, mert sok múlhat akár centimétereken is.

Szerencsére ők hárman nagyon összeszokott csapatot alkotnak, így ez a jelenet is simán ment.

„Nagyon feszített tempóban dolgozunk, sok mindent veszünk fel egy nap. Így egy ilyen jelenethez, amihez alapból is feszültség kell, ezt ki is használjuk. Szóval ahogy elindult a kamera, valósággal robbantunk a fiúkkal. Ott volt egy kaszkadőr is, aki segített hiteles mozdulatokat kitalálni. Nagyon élveztem… Miután fölvettük a jelenetet, még az asszisztensek is megkérdezték, hogy minden rendben van-e velem, mert még hosszú percekkel a jelenet után is látták az arcomon az indulatokat. Ilyen esetekben ugyanis nagyon bele tudom magamat élni a szituációba” – tette hozzá Ember Márk.

De vajon hogyan ér véget a három szerelmes srác ökölpárbaja, és ki kerül ki belőle győztesen? Az Oltári csajok szerda esti epizódjából többek között ez is kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.