Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Február 15. 11:52, szerda | Helyi

Tamási önkéntes tűzoltói is segítenek a bajban

 Tamási önkéntes tűzoltói is segítenek a bajban

Tolna vármegye hivatásos tűzoltóinak beavatkozásait 24 önkéntes tűzoltó egyesület támogatja.

Ezen társadalmi szervezetek az alapszabályukban rögzítik a tevékenységük célját, amelyek értelmében a székhelyük szerinti településen működnek közre a tűzmegelőzési, a tűzoltási és műszaki mentési feladatok ellátásában.

A Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület aktív tagjai is önként, szabadidejükben végzik feladataikat. A szaktevékenység ellátása mellett részt vesznek a helyi, illetve tűzoltó hagyományok ápolásában, nagy hangsúlyt fektetnek a közösség összekovácsolására, és gondoskodnak az utánpótlás-nevelésről. Tamási önkéntes tűzoltói a 2022-es évben 20 alkalommal vonultak káresetekhez ezzel is segítve a helyi lakosságot sújtotta károk felszámolását. Az egyesület beavatkozó állománya legutóbb a február 4-ei és 5-ei viharos szél okozta műszaki mentések alkalmával dolgozott Tamási lakosságáért.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!