Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Július 27. 06:00, csütörtök | Helyi

A

A

egy igazi kezdeményezés,

hogy bemutassunk minden olyan embert, bandát, csapatot vagy akár gyűjtőt, akik a zenével köthetők össze. Teljesen mindegy, hogy milyen zenei stílust követ, mi megmutatjuk. Lehet rock, rap, jam, garázszenekar, heavy metal, producer, DJ, néptánc, blues, jazz vagy akár lemez, kazetta, CD gyűjtő, minket érdekel és megmutatjuk a világnak.

Érdekes riportokat és előadásokat láthattok-hallhattok. Próbálunk megmaradni az underground stílus keretein belül és főként feltörekvő vagy kevés megjelenési térrel rendelkező előadókat ültetünk a fotelba.

Szeretnénk egy másik kultúrát sugározni az embereknek, legyen benne "maiság" és "frissesség". Szeretnénk bemutatni a köztünk élő elóadókat és művészeket. Alapvető számunkra a mainstream mentesség. Mi hétköznapi nyelven beszélünk hozzátok és biztosak lehettek benne, hogy élvezni fogjátok az adásokat.

Gyere tarts velünk te is!

Amennyiben úgy érzed, hogy megmutatnád nekünk zenei irányultságodat vagy ismersz valakit, aki ügyes és feltörekvő zenész, de nem kap teret vagy lehetőséget, keress meg minket bátran, írj egy emailt: fotel.zene@gmail.com vagy keress minket facebookon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!