Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 05. 13:18, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A Bors lejárató cikke után Nádas beperli az adócsaló kölcsönzőt!

A Bors lejárató cikke után Nádas beperli az adócsaló kölcsönzőt!

Számla az nem volt.

A minap a Bors című lapnak sikerült ráakadni egy közel egy esztendős történetre, amiből az derült ki, hogy Nádas György nem fizette bérelt autóját, ezért a tulaj visszalopta a kocsit tőle. Azt is elmondta a Kiss Zoltán nevű vállalkozó, hogy jó sok parkolási bírságot is összeszedett a művész. Utóbbi összeget 300. 000 forintra taksálta az érdi üzletember. Az esetről megkérdeztük Nádas Györgyöt is, aki készséggel elismerte a bérlést és azt is, hogy akadozott a fizetés, de a történet nagyon nem úgy volt -szerinte-, ahogy az a Borsban megjelent.
- A Skodát havi 100 ezer forintért béreltem, hozzáteszem, hogy számlát meg ilyesmit soha nem kaptam, ezért az úrnak ez fekete vállalkozása volt. Én kényszerhelyzetben belementem, hogy így történjék a fizetés. Az igaz, hogy elmaradtam részletekkel, de a közös barátunk folyamatosan tárgyalt a megoldásról. Az tehát nem igaz, hogy csak úgy eltűntem volna a kocsival. Az pedig életszerűtlen, ostobaság, hogy háromszázezer forintnyi parkolási bírságot szedtem volna össze pár hónap alatt.
-Azt sem értem, hogy egy év múltán, ez miért lett számára olyan érdekes, hogy megírassa, de ez már lehet, hogy a bíróság dolga lesz. Tudniillik egy dolog a tartozás és egy másik a jó hírnév megsértése, a személyem lejáratása. A lap ebben vastagon benne van. Azt hiszem, ezt az ügyet, muszáj lesz jogi útra terelnem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.