Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Március 07. 10:00, kedd | Helyi

A geotermikus fűtési rendszerrel ismerkedtek

A geotermikus fűtési rendszerrel ismerkedtek

Diákok jártak a biomassza és a geotermikus erőművekben Tamásiban, hogy bemutassák nekik, a városban hogyan használnak a gázfűtés helyett megújuló energiaforrásokat az idei télen.

A gazdaságos és környezetkímélő üzemeltetés szükségességének eredményeképpen geotermikus energia felhasználásával működtetik a létesítmények hőfogyasztó, épületgépészeti berendezéseit Tamásiban. A Würtz Ádám Általános Iskola és AMI 7-8. osztályos diákjai, valamint a TMSZC Vályi Péter Szakképző Iskola néhány osztályának tanulói pillanthattak be a „kulisszák mögé” a napokban. A diákok számára Széles András alpolgármester vezetésével mutatták be, hogy a városban milyen megújuló energiaforrásokat használnak az idei télen. Egy rendhagyó óra keretében megnézték a geotermikus és a biomassza erőművet, és megtudhatták, hogy hogyan spórol a város gázt azokban a közintézményekben, ahol rendelkezésre áll a geotermikus fűtési rendszer.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!