Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Május 23. 11:40, kedd | Helyi

A járásban működő polgárőr-egyesületek és a rendőrség tartott évértékelő ülést

A járásban működő polgárőr-egyesületek és a rendőrség tartott évértékelő ülést

Az elmúlt évet értékelték, és a jövőbeni közös feladatokat határozták meg a Tamásiban megtartott értekezleten.

A Tamási Rendőrkapitányságon a napokban tartották meg a járásban működő polgárőregyesületek és a rendőrség évértékelő ülését. Az értekezlet első felében, dr. Kuti István r. ezredes városi rendőrkapitány, valamint az érintett szakterületek vezetői értékelték a térség bűnügyi, rendészeti és közlekedésrendészeti helyzetét. A résztvevők magas szintűnek minősítették a közös szolgálatokat, valamint a korábban vállalt és elvégzett feladatokat is. Ezt követően Széles János, a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke tájékoztatta a megjelenteket, a szervezet előző évi működéséről és tevékenységéről.

Az értekezleten az idei év főbb feladatait is megvitatták. A felek megállapodtak abban, hogy továbbra is előtérbe helyezik a közös szolgálatok hatékony megvalósulását, a polgárőrgépjárművek igénybevételével történő együttes feladatellátást. Az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt helyeznek a külterületek és a hulladékgazdálkodás rendjének megsértőinek kiszűrésére. E körben több szomszédos egyesület nagyobb létszámban, együttes közös szolgálatot is vállalt. A résztvevők megegyeztek abban is, hogy a jövőben a veszélyeztetett korcsoportokat is közösen keresik meg a megelőzési tevékenységük során.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!