Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 28. 11:12, kedd | Sport
Forrás: MTI

A szurkolók választhatják ki az év magyar labdarúgóját

A szurkolók választhatják ki az év magyar labdarúgóját

A gólszépségversenyhez hasonlóan a szurkolók szavazatai alapján dől el, ki veheti át az Év játékosának járó elismerést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó díjátadó gáláján.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a szervezet szakmai bizottsága választotta ki azt a 35 futballistát, akikre június 2-án délig adhatják le a voksukat a drukkerek.
A voksolás menetéről az MLSZ honlapján tájékozódhatnak a szurkolók.
Az sms-t beküldők közül kerül ki az a szerencsés, aki június 3-án a RangAdó díjátadó gálán átadhatja az Év Játékosának járó elismerést. A szavazókra további értékes ajándékok is várnak, így közös fotózás a válogatott játékosaival, valamint belépők a Magyarország-Kuvait válogatott mérkőzésre.

Az Év Játékosa-díj jelöltjei:
Bogdán Ádám, Böde Dániel, Dzsudzsák Balázs, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Gyurcsó Ádám, Hajnal Tamás, Halmosi Péter, Jova Levente, Józsi György, Juhász Roland, Kabát Péter, Kádár Tamás, Kanta József, Király Gábor, Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Kovács István, Lázok János, Mészáros Norbert, Nikolics Nemanja, Pintér Ádám, Radó András, Szabics Imre, Szakály Péter, Szalai Ádám, Tököli Attila, Vanczák Vilmos, Varga József, Varga Roland, Huszti Szabolcs, Vécsei Bálint, Bacsa Patrik, Gera Zoltán, Megyeri Balázs

Címkék: Labdarúgás-MLSZ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,