Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 14. 13:37, vasárnap | Helyi
Forrás: Lódi László

A Tamási Szabadidő SE gárdája nyerte el az első helyezettnek járó kupát

A Tamási Szabadidő SE gárdája nyerte el az első helyezettnek járó kupát

A Tamási Művelődési Központ adott otthont a Tamási TSZSE Kupa gyermek sakkversenynek, Tolna megyei sakkozókon kívül Somogy és Zala megyéből is érkeztek résztvevők.

A 3 korcsoportban zajló versenyen Lódi László tanítványai közül a felsősök között Mayer Boglárka a fiúk között lett második, elnyerve ezzel a legjobb lány versenyzőnek járó különdíjat. Ugyanebben a korcsoportban Frank Benedek 5. lett, míg Tóth Éva Kitti a lányok között bronzérmet szerzett. A 2005/2006-os korosztályban Tóthi Viktória szintén a fiúk között ért el 2. helyezést, Teplán Kornél a 3. helyen végzett. Pencs Barnabás 5. lett, míg a lányok között Macher Rózsa ezüst-, Szakács Borbála pedig bronzérmes pozícióban zárták a versenyt. A legkisebbeknél Győri Máté 2., Vecsei Benedek 4., míg az egész mezőny legfiatalabb résztvevője, Buczkó Ábel a 6. helyen végzett. A lányoknál Bati Zsókának sikerült aranyérmet szereznie. A csapatversenyben a 14 csapatot felvonultató mezőnyben a Tamási Szabadidő SE gárdája nyerte el az első helyezettnek járó kupát, a csapat tagjai: Mayer Boglárka, Teplán Kornél és Győri Máté voltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.