Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Január 23. 08:06, kedd | Helyi

A tiranai EB-re készül Ricsi

A tiranai EB-re készül Ricsi

Orsós Richárd, a Koppány Sport Egyesület versenyzője meghívást kapott a felnőtt válogatott keretbe, a tiranai súlyemelő EB-re készülhet fel

A tamási súlyemelők január 3-án kezdték meg az idei felkészülést, aminek programját máris át kellett írni: Orsós Richárd, kétszeres felnőtt országos bajnok versenyzőjük ugyanis meghívást kapott a felnőtt válogatott keretbe, a tiranai európa bajnokságra való felkészülésre. Pénteken tartotta a válogatott első szintfelmérő edzését a tatai edzőtáborban, Ricsinek jól sikerült, azt hozta, amit edzőjével elterveztek. - Ez volt az első állomása a felkészülésnek, a következő február 2-án lesz, majd február 17-én az első versenyre is sor kerül, ahol a szakosztály minősített versenyzői is dobogóra lépnek - mondta Bachmann Béla, edző. - Ricsi egy kicsit más felkészülési programot csinál mostantól, az volt a kérése a szövetségnek, hogy gyorsítsuk fel a folyamatot, ez azt jelenti, hogy ötösről hármasra, valamint hármasról kettesre kell levinnünk az ismétlésszámait. A február 17-ei versenyen kiderül, hogy számítsába veszik-e őt az utazókeretbe, nagy megtiszteltetés ez számunkra, és örömmel vállaljuk a felkészülést - hangsúlyozta Bachmann Béla.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.