Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 16. 11:50, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Apja miatt lép le az országból Gáspár Evelin

Apja miatt lép le az országból Gáspár Evelin

Celebként és cigányként is utálnak.

Gáspár Evelin egy ismeretlen senki szeretne végre lenni.
– Bele kell törődnöm, képtelen vagyok átlépni a korlátaimat, egyébként is belefáradtam annak bizonygatásába, hogy több vagyok annál a nagyhangú, feleselő lánynál, a Győzike-show-ból. Apám viselkedik, ahogyan viselkedik, tett, amit tett, az ő dolga, de arra nem számítottam, hogy vele azonosítanak, és bántanak miatta. Ha megfeszülök, sem lehetek más az emberek szemében, mint akinek elkönyveltek – kezdte a Story magazinnak Evelin, aki úgy látja, egyedül a tanulás segíthet neki.
– Egyesek szemében egyszerre voltam és vagyok egy kisebbség ellenszenves képviselője és utálnivaló celeb. Ezzel persze akaratukon kívül is kitartásra és további szorgalmas tanulásra ösztönöznek – fogalmazott a fiatal lány, aki Franciaországban szeretne letelepedni, miután tavaly már kipróbálta egy ösztöndíjasként az ottani életet.
– Minek legyek celebcsaj, ha Franciaországban egyszerűen Evelin is lehetek? Suli végére a felsőfokú angol mellé meglesz a francia nyelvvizsgám is, egyszóval adja magát, hogy egy kinti egyetemre menjek. Sokáig a jogi pálya vonzott, ma már valószínűbb, hogy a diplomácia irányába indulok. Végérvényesen eldöntöttem, az a legjobb, ha elmegyek innen. Szeretem Magyarországot, és persze a családomat is, de egyelőre fogalmam sincs, hogy valaha visszaköltözöm-e. Apu először hallani sem akart a terveimről, de végül belátta, nincs más választásom, ha saját életet szeretnék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.