Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 12. 07:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: ma.hu

Átverve: rabszolgának jelentkeztek, aztán tényleg azok lettek

Átverve: rabszolgának jelentkeztek, aztán tényleg azok lettek

Amikor egy hirdetésben azt olvasták, rabszolgákat keres egy úrnő, mindannyian boldogan vették fel a kapcsolatot a dominával. De egyik jelentkező sem számított mezőgazdasági munkákra.

Pert indított egy csapat dühös mazochista, akik egy domina felhívására jelentkeztek, ám nem egészen azt kapták, amit a hirdetés ígért. A nő izgalmakat és perverz rabszolgaéletet ígért a jelentkezőknek, akik vállalták, hogy elutaznak az úrnő gazdaságába, de rövidesen kiderült, hogy a 35 éves nő tényleg rabszolgákat keresett - a növények betakarításához.

Az osztrák birtokra több mint egy tucat férfi érkezett bőrbe és latexba öltözve, és igencsak meglepődtek, mikor az úrnő néhányukat sárgarépa-szedésre rendelte ki, másoknak pedig a favágást adta utasításba - a klasszikus szado-mazo kalandból csak az ostor maradt meg és a parancsolgatás. "Maszkokat és megfelelő ruhát viseltek, hogy stílusosak legyenek, de aztán csak mezőgazdasági munkákat csináltak. Nem azt kapták, amit elvártak" - magyarázta a rendőrség szóvivője az osztrák médiának.

A rabszolgák nagyjából két napig bírták a megaláztatást, aztán faképnél hagyták a dominát, de egyikük utólag illegális prostitúcióért feljelentést tett - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.