Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2020. Augusztus 11. 07:51, kedd | Helyi

Átvették megbízásaikat az igazgatók

Átvették megbízásaikat az igazgatók

A tamási Vályi, valamint a dunaföldvári Magyar László iskola igazgatói kaptak megbízást.

Furján Katalin Anett átvette megbízását Csapó Gábortól, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum főizgatójától, így ő lett a Tolna Megyei SZC Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója. Furján Katalin Anett megbízása a tamási iskola élén három évre szól, ahogy Némethné Márton Renátáé is, aki szintén Csapó Gábortól vette át megbízását. Némethné Márton Renáta a dunaföldvári Tolna Megyei SZC Magyar László Szakképző Iskola igazgatója lett. Hatalmas megtiszteltetés volt számomra, amikor 2018-ban Vida Lajos, a Vályi akkori igazgatója felkért az általános igazgatóhelyettesi feladatok ellátására. Nyugdíjba vonulását követően a Szekszárdi SZC (jelenleg Tolna Megyei SZC) vezetősége megbízott az igazgatói feladatok ellátásával a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan. Tavasszal benyújtottam igazgatói pályázatomat, mert úgy éreztem, hogy az előző időszakban egy jó csapat, a Vályi közösségének támogatását élvezve, munkatársaimmal együtt tudtam a Vályi élén eredményeket felmutatni. Folytatni szerettem volna a megkezdett folyamatot. Igazgatóként folytathatom tehát tevékenységemet július óta, bízom benne, hogy a Tolna Megyei SZC Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium igazgatói állásának betöltésével személyes erősségeim által (precizitás, teherbírás, rendkívüli szorgalom és kitartás) hozzájárulhatok a Vályi további fejlődéséhez – fogalmazott Furján Katalin Anett.

Címkék: Tamási, tolna megye, Vályi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!