Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. Április 24. 08:17, péntek | Helyi
Forrás: teol.hu, fotó: teol.hu

Az üzemeltetésre fordítják az energiájukat

Az üzemeltetésre fordítják az energiájukat

A Tarr Kft munkatársai most is kimennek helyszínre, de csak akkor, ha minden más lehetőséget – legyen szó például telefonos tanácsadásról – kimerítettek.

Március első felében az előjelek alapján már érzékeltük, hogy nagy változások várhatók - mondta Tarr János, a Tarr Kft. tulajdonos-ügyvezetője. A cég vezetése körtelefonos értekezletet tartott, áttekintve a helyzetet és a szükséges tennivalókat. Természetesen mindenkinek beszereztük és átadtuk az egyéni védőfelszerelést, a szájmaszkot és a védőkesztyűt.

Laptopokat is vettünk és azokat is kiosztottuk azon kollégáinknak, akik home office módban dolgoznak. Egyébként az irodai dolgozók mintegy kilencven százalékát érinti ez a megoldás. Cégünk alkalmazottainak száma eléri a háromszázat, a csapat egyharmad része műszerész. A rájuk háruló munka nem végezhető el otthonról. Most is kimegyünk helyszínre, de csak akkor, ha minden más lehetőséget – legyen szó például telefonos tanácsadásról – kimerítettünk.

Ügyfeleinket arra kértük és kérjük: amennyiben halaszthatatlan szerelés miatt be kell menni a lakásba, akkor a helyszínen, azaz a szobában csak egy személy legyen, száj­maszkot és védőkesztyűt viselve. Ugyanígy csak egyetlen kollégánk megy a lakásba, ugyancsak védőfelszereléssel ellátva. A hibaelhárítást elvégezzük, de nagyobb átalakítást, például a másik szobába egy plusz vételi hely kiépítését, most nem tudunk vállalni. Mi magunk is az üzemeltetésre fordítjuk energiánkat.

Azt is el kell mondjam: előfordult, hogy nem tehettünk eleget a helyszíni beüzemelésnek. Sokan jöttek haza külföldről, megkerestek bennünket igényükkel, ám tudtuk, hogy önkéntes karanténban vannak. Nem kockáztathatunk. Első a saját kollégák és az ügyfelek egészsége. Átvitt és főleg most valós értelemben is a figyelem központjában vagyunk: új, eddig kódolt tévé- csatornákat nyitottunk meg a járvány idejére. Sok embert érdekel az is, hogy napirendre került-e nálunk az elbocsátás kérdése. Ha egyáltalán megválunk valakitől, akkor legfeljebb egy-két kollégától. Nem kevés időt fordítunk dolgozóink betanítására. Ez a képzettség olyan szakmai fedezet, amit nagyra értékelünk és amire szükségünk van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!