Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 28. 12:48, csütörtök | Helyi

Azt mondta, megbeszélésre siet, 260 ezres bírság lett a vége

Azt mondta, megbeszélésre siet, 260 ezres bírság lett a vége

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett az az autós, akiről a 61-es főúton készített felvételt a traffipax.

A Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai a hétvégén Tolna vármegye főútjain a szokásos napi szolgálatukat teljesítették. Ennek során a 61-es főúton mozgó ellenőrzés volt a feladatuk. A sokat látott rendőrök maguk is megdöbbentek, amikor azt észlelték, hogy egy kocsi nagy sebességgel éppen a szolgálati autót előzi meg. A traffipax sem gyakran mér ekkora sebességet. A sofőr ugyanis a megengedett 90 kilométer/órás sebesség helyett 193-ral száguldott Tamási irányába. Kollégáink a szabályszegő után eredtek, akit végül sikerült megállítaniuk. A sofőr rögtön elismerte a gyorshajtást, azt mondta, hogy egy megbeszélésre siet, ezért hajtott gyorsan. A férfi a helyszínen rögtön rendezte is POS terminálon keresztül a több, mint negyedmilliós – 260.000 forintos – büntetést. A bírság mellett azonban 8 közlekedési büntetőpontot is elkönyveltek neki.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.