Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Július 06. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Bódi Sylvi: Jobb nő vagyok, mint 12 éve!

Bódi Sylvi: Jobb nő vagyok, mint 12 éve!

Nincs híján az önbizalomnak...

Bódi Sylvin nem fog az idő. A csinos és sikeres modell szívesen osztja meg rajongóival évekkel ezelőtt készül fotóit, és cseppet sem búslakodik amiatt, hogy telnek az évek.

– A nagy sikerre való tekintettel mutatok még nektek a 19-20 éves Bódi Sylviből – kezdte a gyönyörű modell a Facebookon, majd egy régi, szexi képet posztolt magáról.

– Akkor is nagyon jól éreztem magam a bőrömben, de úgy érzem, hogy jót tett nekem az idő. Sokat tapasztaltam, éltem, éreztem. Sok nő parázik, amint közeledik a 30. életéve felé. Én ezt nem így éltem meg, mivel mindig a jelenben élek. Pont ott vagyok, ahol tartanom kell. Úgy gondolom, hogy a nővé válásnak nincsen csúcspontja, hiszen ez egy életen át tartó energia, ami belülről sugárzik kifelé. Azt viszont tisztán érzem, hogy most mennyivel jobban nő vagyok, mint mondjuk 10-12 éve – írta Sylvi.

Címkék: Bódi Sylvi, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.