Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Október 13. 09:09, péntek | Helyi
Forrás: BVLC

Bonyháddal csapnak össze a tamásiak a hétvégén

Bonyháddal csapnak össze a tamásiak a hétvégén

A hazaiak eddigi hét mérkőzésükön 9 pontot szereztek, mellyel a tabella hetedik helyén állnak, viszont egyszer sem szenvedtek vereséget.

Szombaton a Tamási 2009 FC gárdájánál a Bonyhád VLC csapata vendégeskedik. A tamásiak eddigi hét mérkőzésükön 9 pontot szereztek, mellyel a tabella hetedik helyén állnak, viszont egyszer sem szenvedett vereséget Horváth Lajos csapata. Eddigi összecsapásaikon egyedül az Őcsény csapatát sikerült két vállra fektetniük, emellé hat (!) döntetlen párosul; a Majos, a Dunaföldvár, a Bátaszék, a Szedres, a Tevel és a Nagymányok ellen egy pontot gyűjtöttek Szekeresék. A sárga-kékek leggólerősebb játékosa az a Jammeh Haruna, aki az NB I-es Kaposvár színeiben majd' 70 első osztályú mérkőzésen lépett pályára; az idei pontvadászat során 10 találatnál jár.
A Bonyhád jó szériája a Szedres ellen sem tört meg, rendkívül magabiztosan zsebelték be a három pontot Lacza József csapata ellen. Bár gárdájukból többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, nem lehet kérdés, hogy Tamásiba is a három pont begyűjtéséért utaznak.
A szombati összecsapás játékvezetője Kiss Gergely lesz, őt Horváth József és Kapéter Jordána segítik majd.

2017. 10. 14. 14:30. (Tamási 2009 FC Sporttelepe):

Tamási 2009 FC - Bonyhád VLC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.