Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Április 29. 09:34, péntek | Helyi
Forrás: fotó: puchner.hu

Elballagnak a város középiskolásai

Elballagnak a város középiskolásai

Tamási két középiskolájában április 30-án köszönnek el a végzős tanulók tanáraiktól, iskolájuktól.

Egy korszak lezárultát, a felnőtté válás kezdetét is jelképezi a ballagás: Tamási két középiskolájában április 30-án köszönnek el a végzős tanulók tanáraiktól, iskolájuktól. A Szekszárdi Szakképzési Centrum Vályi Péter Szakképző Iskolájában délelőtt 9 órakor, míg a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnáziumban 11 órakor kerül sor a ballagásra. A Vályiban 9 osztály búcsúzik, közöttük szakközépiskolások és szakiskolások is, összesen mintegy 140 diák. A tantestület nevében az ünnepi műsor keretein belül Vida Lajos búcsúztatja a végzősöket, és ismeri el azon tanulók munkáját, akik szorgalmukkal, kitartásukkal, versenyeken való eredményes szereplésükkel kitűnnek társaik közül. A gimnáziumban egy osztály diákjai ballagnak, az ünnepi műsort rövid áhítattal kezdik Hegedüs János plébános közreműködésével, majd beszédet mond Pécsi Gábor igazgató. Béri-plakettet adnak át azoknak a tanulóknak, akik az 5 év alatt 4,8-as átlagot vagy annál jobbat produkáltak, Mester-díjat pedig az országos és megyei sporteredményekért kapnak a legjobbak. Május 2-án mindkét középiskolában reggel 8 órakor kezdik meg az érettségit a diákok a magyar nyelv és irodalom tantárgy írásbeli feladatsorával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!