Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 25. 07:57, csütörtök | Helyi

Elképesztő kilométerek várnak Breuer-Orbán Károlyra

Elképesztő kilométerek várnak Breuer-Orbán Károlyra

A Litvániában levő Panevėžys városában, augusztus 27-én rendezik az idei évi Dupla Ironman Világbajnokságot. Tamási versenyző is indul a megmérettetésen, Breuer-Orbán Károly személyében.

Karcsi, aki jelenleg a TSZSE Ultrasport Szakosztályának versenyzője, közel 8 éve indul triatlon versenyeken, utoljára a 2011-es világbajnokságon sikerült a 24. helyen célba érnie. A mostani versenyre felkészülésként 6 órás futóversenyen és ironman távú triatlon versenyen is részt vett. Amit teljesítenie kell, nem kevesebb, mint 7,6 km úszás, 360 km kerékpározás és 84,4 km futás, megállás nélkül. - Már a célba érésnek is nagyon örülnék, de természetesen az első 10 között célba érni az álmom – mondta. - Kemény verseny elé nézek, mindenki másképp éli meg, de azt gondolom, hogy testileg és lelkileg is kegyetlenül nehéz. Egy ilyen verseny után ráadásul hónapokig tart a regeneráció. Arra a kérdésünkre, hogy mik a távolabbi céljai, Karcsi azt felelte: ez nagyban függ a mostani verseny eredményességétől. Ha érzi, hogy van esélye szintet ugrani, akkor szeretné megcélozni pár éven belül a dobogót.

Hajrá!!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.