Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Március 31. 09:34, péntek | Helyi

Enduro-Cross OB-n vettek részt a tamási motorosok

Enduro-Cross OB-n vettek részt a tamási motorosok

Nagyszámú indulóval, gyönyörű napsütéses időben vágtak neki a versenyzők a különböző futamoknak, melyeken tamási színekben is indultak motorosok

Alig pár hete, hogy elmúltak a mínuszok és kiolvadt a talaj, teret adva ezzel a motorosoknak, máris sor került az első próbatételre. Az elmúlt hétvégén, Pannonhalmán rendezték meg az Enduro-cross OB első fordulóját. Nagyszámú indulóval, gyönyörű napsütéses időben vágtak neki a versenyzők a különböző futamoknak, melyeken tamási motorosok is indultak.

- Tamási színekben négy versenyző indult a versenyen – mondta portálunknak Dravecz Balázs, a Tamási Endúró és Motocross Egyesület elnöke. – Sajnos ketten is kiestek, Örményi Gábor defektet kapott verseny közben, Iván Pál pedig motorhiba miatt kényszerült megállásra. Nádor Lajos szuper veterán kategóriában 11. helyezést ért el, Nádor Tamás pedig I. osztályban, kategóriájában 5. helyen végzett, ami nagyon szép eredmény.

Az Enduro OB következő fordulóját Romániában rendezték meg, a sebisi versenyen tamási színekben három pilóta indult. Tukora Milán II. osztályban a 40 versenyzővel indított futamon 11. helyen végzett, míg Ruzsik Csaba III. osztályban 30 pilóta közül a 15. lett. Kósa Roland szombaton az A kategória 5. helyét szerezte meg, míg vasárnap a III. osztályban indulva a kilencedik helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!