Városlista
2019. február 16, szombat - Julianna

Hírek

2018. Július 25. 08:54, szerda | PR

Ez a 3 legnagyobb tévhit a tonizálással kapcsolatosan

Ez a 3 legnagyobb tévhit a tonizálással kapcsolatosan

A tonik a napi rutin második lépése, mely az arcápolás szerves részét képezi. A tonizálást rengeteg misztikus hiedelem és tévhit övezi.

Te tudod pontosan mire való? Most megmutatjuk, mire érdemes valóban odafigyelned és mi az, ami csupán a városi legendák terjedelmes táborát gyarapítja.

Sokan gondolják, hogy a tonik teljesen felesleges lépés, csak a tiniknek kell használniuk. Ez egyáltalán nem igaz, hiszen még az érett bőrnek is szüksége van a tonizálásra, pont úgy, ahogy a tinédzsereknek. Valahogy úgy érdemes elképzelni, hogy a tonik olyan az arcbőrnek, mint a ruháknak az öblítő – megoldható nélküle az arctisztítás, de a végeredmény teljesen más lesz, ha tonikot is használunk. A víz, amellyel tisztítás során érintkezik arcunk, megváltoztatja a bőr pH-értékét, így az nagyon könnyen kiszáradhat, többek között erre nyújt fantasztikus megoldást egy jó tonik. Ilyen például a The Body Shop British Rose névre keresztelt terméke, mely segít a vízhiányos bőr hidratálásában. Géles textúrájú, aloe verát és rózsaesszenciát tartalmaz, így remekül nyugtat, összehúzza a pórusokat és eltávolítja a maradék szennyeződést bőrről.

A következő nagy tévhit az, hogy a tonik egyenértékű az arctisztítóval. Sokan esnek ebbe a hibába, de a tonikot nem szabad összetéveszteni az arctisztítóval, ugyanis a tonik nem fogja a szennyeződéseket megfelelően eltávolítani, sőt, a pórusösszehúzó hatása révén még jobban “bezárja” azokat az arcbőrünkbe - ez pedig pattanások és más bőrhibák kialakulásához vezethet. A tonik igazi funkciója a bőr megfelelő pH-jának visszaállítása és a pórusösszehúzás. Bár egy komplett arctisztítás elvégzésére a tonik önmagában nem alkalmas, de azoktól a nagyon ragaszkodó smink- és szennyeződésmaradványoktól segít megszabadulni, amik a kétlépéses arctisztítás után is bőrünkön maradtak. Kiválóan tölti be ezt a funkciót például a Kínai ginzeng és rizs tonik. Ez egy hidratáló, tejes, The Body Shop termék, amely ragyogóbbá varázsolja a bőrt és segít a bőrtónust egyenletesebbé tenni. A rizs és ginzeng mellett szezámolajat is tartalmaz. Amellett, hogy segít eltávolítani a maradék szennyeződéseket és összehúzza pórusokat, igazán hatékonyan revitalizálja a bőrt.

A harmadik nagy tévhit, hogy a tonik a vízhiányos bőrt tovább szárítja. Ma már szerencsére nem csak azok a tonikok léteznek, amelyekre mind emlékszünk a pattanásos tinikorból. A The Body Shop kínálatában például sok alkoholmentes tonik közül válogathatunk, ezek pedig nem csak, hogy nem szárítanak, hanem kifejezetten abban segítenek, hogy minél hidratáltabb legyen a bőrünk. Ilyen például a kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett E-vitaminos tonik, mely amellett, hogy tisztítja a bőrt és felkészíti az arcápolási rutin következő lépéseire, hidratálja és vitaminokkal is feltölti azt.

A The Body Shop termékei között rengeteg típusú, speciális tonik található, melyekről bővebb információ a weboldalukon érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

2019. Január 22. 09:18, kedd | PR

Milyenek a OnePlus telefonok és lehet-e rájuk kapni egyedi tokot?

A OnePlus esetében egy nagyon új, ismeretlen gyártó, ismeretlen telefonjait kapjuk kézhez. Ennek ellenére sokkal jobb, mint amire számítunk első látásra.

2019. Január 22. 09:06, kedd | PR

A szemkontaktus fontossága

A szemkontaktus fontosságát hangsúlyozó könyvekkel lassan Dunát lehetne rekeszteni.

2019. Január 21. 13:12, hétfő | PR

Miért fontos ellenőrizni a képminőséget vászonkép nyomtatása előtt?

Megrendeléskor a vászonkép készítő üzlet, így a VászonképSzalon munkatársai is elsőként ellenőrzik a kép felbontását.