Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Július 24. 06:00, hétfő | Helyi

Ezüstérmet szerzett a tamási csapat

Ezüstérmet szerzett a tamási csapat

A Dombóvári Városi Horgász Egyesület Tüske taván rendezték meg a Tolna Megyei Horgász Egyesületek vezetőinek csapatversenyét, ahol 12 induló közül a Tamási Kossuth Horgász Egyesület csapata a második helyen végzett.

A Szakács Szabolcs, Varga Ákos és Kovács Péter alkotta csapat négy órán keresztül küzdött a megmérettetésen, a verseny épp egy nagy vihar után vette kezdetét, a halak kapókedve elmaradt a várttól a front miatt. A szervezők három külön szektort alakítottak ki, minden egyes csapatból egy-egy tag valamelyik szektorban sorsolhatott egy horgászhelyet, ahol négy órája volt arra, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Szakács Szabolcs az „A” szektorban 2020 grammal harmadik, Kovács Péter a „B” szektorban 5200 grammal a második, Varga Ákos a „C” szektorban 1860 grammal a hatodik helyen végzett, összesítésben ez a teljesítmény a második helyre repítette a csapatot. – Rettenetesen boldogok vagyunk, nagy dolog ez az egyesület életében, de egyénileg is elismerésre méltó, hiszen mi a pontyos, nagyhalas versenyeket részesítjük előnyben – mondta Szakács Szabolcs, a Tamási Kossuth Horgász Egyesület elnöke. - Tudtuk, hogy ezen a versenyen apróhalazni kell és főleg keszegre horgászni, ez kicsit más felkészültséget igényel, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva. Sokkal gyorsabb, pörgősebb peca, nagyon vékony felszerelésekkel, apró horgokkal, folyamatos etetéssel, ez mind-mind megdolgozza az embert fizikálisan. Utólag nézve persze megérte a rengeteg felkészüléssel töltött idő, hiszen a házigazda csapatot is sikerült megelőznünk, akik jobban hozzá vannak szokva ehhez a fajta horgászathoz. Soha rosszabb versenyt! – tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.