Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 24. 19:34, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Fedetlen cicikkel hűsölő lány buktatta le a bulit

Fedetlen cicikkel hűsölő lány buktatta le a bulit

Sportpályát béreltek az angol fiatalok a legénybúcsúhoz.

Egy félmeztelen nő buktatott le egy csoport házirendszegő bulituristát az egyik budai sportközpontban. A britek számára focira bérelték ki a MOM egyik fedett pályáját, de a külföldi társaság labda helyett nőket hajkurászott.

Váczi János, a XII. kerület alpolgármestere blogjában számolt be arról, hogy az utazási irodaként bejelentkező cég angol vendégei számára bérelte ki a műfüves focipályát. Váczi szerint azonban a vendégek nem a labdát, hanem a pályán megjelenő meztelen nőket kezdték el kergetni.

A MOM Sportközpont megerősítette az incidens megtörténtét. Szerintük a Stag's Emporium nevű cég sportrendezvény céljából bérelte ki a pályát. Az egyeztetésnél elmondták, hogy angol vendégeik lesznek, akik a focizásból mennek majd legénybúcsúra. A sportközpont munkatársa jelezte, hogy csak olyan rendezvényt és viselkedést tolerálnak, amely a házirendet nem sérti, ezért a félreértések elkerülése végett el is küldték a házirendet.

Délután azonban a sportközpont munkatársai arra lettek figyelmesek, hogy egy félmeztelen nő jön ki a focipálya melletti parkolóba, mint később kiderült, azért, mert melege volt. Ezt követően a házirendet megsértő társaságot rövid úton kitették a létesítményből.

– Ez egy igazi budai, családi sportlétesítmény, ezért is érthetetlen, hogy ilyen felelőtlenül viselkedik egy rendezvényszervező – mondta Buranits Ildikó az üzemeltetést végző Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. igazgatója. Szombaton rengetegen vannak a szomszédos uszodában, sokan családdal, gyerekekkel látogatják az intézményt. Buranits Ildikó elmondta, hogy hétfőn rendőrségi feljelentést is tettek az ügyben.

A legénybúcsút szervező cég nem kívánt nyilatkozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.