Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Január 29. 10:32, szerda | Helyi

Felkészülési mérkőzéseket játszottak a hétvégén a focisták

Felkészülési mérkőzéseket játszottak a hétvégén a focisták

A Tamási 2009 FC megyei I.osztályú, és megyei III. osztályú együttese is hangol már a tavaszi szezonra.

Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Tamási 2009 FC megyei I. osztályú együttese, amely során a pest megyei III. osztályú bajnokság nyugati csoportjában érdekelt Perbál SC-t fogadták. A találkozót végig sikerült uralnia a tamási játékosoknak, bár hozzátartozik a mérkőzés krónikájához, hogy hatalmas köd nehezítette a csapatok dolgát. A vezetést a tamási játékos-edző, Jammeh Haruna jóvoltából sikerült megszerezni, és mivel a félidőben több gól már nem esett, így előnyről várhatták a folytatást. A 2. felvonásban Györgye Erik Martin növelte 2-re az előnyt, majd egy öngóllal gyakorlatilag el is dőlt a találkozó. A 4:0-s végeredményt Farsang Patrik állította be, így sikerült magabiztos sikerrel kezdeni az idei évet a tamásiaknak.

Megkezdte a felkészülési mérkőzések sorát az őszi bajnok megyei III. osztályú sárga-kék együttes is, ezúttal Szekszárdon. A Nagymányok elleni találkozón tartalékosan tudtak felállni, ráadásul több játékos is sérüléssel bajlódott, illetve kapus hiányában, Márkus Krisztián volt kénytelen a kapus szerepkört betölteni. Ettől függetlenül igyekeztek tisztességgel helytállni, a megyei II. osztályban érdekelt Nagymányok ellen, akiknek sikerült elhúzniuk 2 góllal. Innen még összejött az egyenlítése a tamásiaknak Horváth Kálmán és Horváth Zoltán jóvoltából. Ezt követően a nagymányokiak újból előnyhöz jutottak, végül 6:2-re sikerült megnyerniük a találkozót - számol be róla a klub közösségi oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.