Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Március 28. 11:07, szerda | Helyi

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a jubileumi, 25. FeHoVa kiállításon

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a jubileumi, 25. FeHoVa kiállításon

Idén huszonötödszörre nyitotta meg kapuit a regionális szinten is komoly érdeklődésre szert tevő FeHoVa, azaz Fegyver- Horgász- Vadász Kiállítás a budapesti Hungexpo területén.

Az összesen 18 országból érkező 310 kiállító között a magyar állami erdészeti részvénytársaságok állandó kiállítóknak nevezhetőek, képviselve a kiváló magyar, állami tulajdonú vadászterületeket. A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a Tolna megyei világhírű dámos, gímes és vaddisznós területekeit képviselve állított ki, fogadva a régi, visszajáró és új vendégeket, illetve a vadászati után érdeklődőket. A Gyulaj Zrt. standjánál folyamatos volt a forgalom, számos nemzet vadászai megfordultak élménybeszámolóikkal, tolnai tapasztalataikkal és kérdéseikkel érkezve. A FeHoVa-ra jegyet váltott 55.000 látogató közül a Gyulaj Zrt. standjára ellátogató magyar, szlovák, orosz, olasz és német érdeklődők a kiállított néhány kiváló gyulaji és csibráki trófea mellett megtekinthették Prihoda Judit grafikusművész festményeit is, melyek csak tovább növelték a Gyulaj Zrt. standjának szépségét és látogatottságát. A vadászati és fegyverkiállítók mellett külön pavilonban a horgászat után érdeklődők is megtalálták a számukra érdekes látnivalókat, sőt a jubileumi kiállítás keretén belül kutyakiállítás is helyet kapott. A jó hangulatban lezajlott FeHoVa 2018 kiállítás jó előszele lehet majd a 2021-es Budapesten tartandó Vadászati Világkiállításnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.