Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Február 28. 09:23, kedd | Helyi
Forrás: Lódi László

Harc az oroszlánért

Harc az oroszlánért

Ezen a néven hirdettek Dunaújvárosban gyermek sakkversenyt, ahonnan nem hiányozhattak a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület sakkozói sem.

Lódi László tanítványai közül hárman képviselték az egyesületet a megmérettetésen, amelyen fiúk és lányok azonos csoportban versenyeztek, de külön díjazásban részesültek. A TSZSE versenyzői derekas küzdelmet folytattak az oroszlánért, nem eredménytelenül. A 8 évesek mezőnyében, a Szimba csoportban Buczkó Ábel az előkelő második helyen végzett. 10 évesek között, a Pumba csoportban Győri Máté nagy hajrával bronzérmet szerzett. A legnagyobbak küzdelmében pedig, akik a Rafiki csoport erős mezőnyében bizonyíthatták tudásukat, Tóth Éva Kitti 5. helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.