Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Augusztus 22. 11:13, szombat | Helyi
Forrás: TEOL

Három meccsel rajtol hétvégén a megye egyes pontvadászat

Három meccsel rajtol hétvégén a megye egyes pontvadászat

Három mérkőzéssel rajtol el a hétvégén a megyei I. osztályú focibajnokság 2020/2021-es idénye.

A kedd délután megtartott ligaértekezleten eldőlt, hogy a nyitó fordulóra kisorsolt Dombóvár FC–Bölcskei SE összecsapást a hazaiak kérésére elhalasztják, így eggyel kevesebb mérkőzést játszanak. Az eredetileg szombat 17 órás kezdéssel kiírt Tamási 2009 FC–Kakasd SE, valamint a Bátaszék SE–Gerjeni SK meccseket a napján játsszák, a Bonyhád VLC–Dunaföldvár FC találkozót viszont egy nappal később, vasárnap rendezik. Mivel a bonyhádi sporttelepen építkezés zajlik, így az összecsapásnak a szomszédos Szászvár ad otthont. A mérkőzés kezdési időpontja nem változott, az továbbra is 17 óra. A nyitó fordulóban a Tevel Medosz SE együttese szabadnapos lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.