Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Február 15. 09:57, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan válasszuk ki fürdőszoba bútorunkat?

Hogyan válasszuk ki fürdőszoba bútorunkat?

Fürdőszobánk tisztán és rendben tartása alapvető higiéniai szempont. Ezen helyiség kitakarítása emiatt heti házimunka kell, hogy legyen.

Mindez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb feladat, ha minden fürdőszobai holmi rendszerezve van.Ehhez szükséges a megfelelő mennyiségű tárolóhely rendelkezésre állása. Ebben a cikkben mindent megtalálsz arról, hogy hogyan válasszuk ki fürdőszoba bútorunkat az ideális tárolás és rendszerezés biztosításához.

A tér teljes kihasználása

Sajnos a lakásokban a fürdőszoba legtöbbször nem kap kiemelt hangsúlyt. Ez pedig bizony azt is jelenti, hogy sokszor kis méretű fürdőszobákkal kell megküzdenünk. Ilyenkor nagyon fontos a tér teljes kihasználása, amely a megfelelő fürdőszoba szekrény beszerzésével kezdődik. Alapvetően kombinálhatunk különálló mosdó alatti és mosdó feletti szekrényeket, valamint egy darabból álló magas szekrényeket is választhatunk. A cél a bútorok oly módon történő kombinálása, amely a legtöbb tárolási helyet biztosítja majd. Amennyiben igazán kis fürdőszobáról beszélünk, még akár egy kimondottan mosógép fölé való polcot is beszerezhetünk.

Praktikus megoldások keresése

A fent említett, mosógép feletti szekrény tökéletes példa a praktikus megoldásokra. Hasonló megoldás lehet a wc felé felszerelt apró polc, amely ideális lehet a wc papír, valamint illatosító tárolására. A tárolás mellett az esztétika szempontjából is érdemes a praktikus kialakítást megvalósítanunk. Ilyen szempont többek között a fürdőszoba bútor elhelyezése során szaniter és a szifon eltakarása.

Megfelelő anyag

A választott anyagnak mindenképpen bírnia kell a vizet, valamint a magas páratartalmat. Ez nem meglepő, azonban sokan nem gondolják át a fürdőszoba bútor kiválasztásakor. Azaz fontos, hogy a választott darabon a vízfoltok ne maradjanak meg, valamint a felülete ne púposodjon fel a rendszeres vízzel való érintkezés miatt.

A fotó forrása: hiv360 - stock.adobe.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről