Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Október 16. 08:24, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: Hirt Nóra

Horváth Lajos: a szurkolók végre azt kapták, amit vártak

Horváth Lajos: a szurkolók végre azt kapták, amit vártak

Véget ért a döntetlenek sorozata: a Tamási 2009 FC megye I-es gárdája hat döntetlen mérkőzés után győzelemmel hagyta el a pályát a Bonyhád ellen

A Bonyhád csapatát fogadták a tamásiak a hétvégén. - Egy nagyon komoly megyei rangadóra készültünk, az ellenfél előnyeit kellőképpen kielemeztük – osztotta meg velünk Horváth Lajos, vezetőedző. - A mérkőzés tulajdonképpen megfelelt a várakozásainknak, egy nagyon jól felkészült ellenfelet kaptunk, mégis azt gondolom, hogy a két gólos előnyünk teljesen reális volt. Sajnos a második félidőben kaptunk egy gólt, ami elkerülhető lett volna, ez az ellenfelet elkezdte felhozni, majd egy potyagól is becsúszott. A 2-2-es állásnál azt gondoltam, hogy számunkra ez a döntetlen mizéria még mindig nem ér véget, ám a végén Samuel Ato-nak a parádés gólmegoldása meghozta a győzelmet, és azt hiszem, hogy a szurkolók végre azt kapták, amit vártak. Igyekszünk ezen az úton menni tovább, van még nagyon sok korrekció a csapaton, de ha így állnak hozzá a játékosok, akkor minden bizonnyal egyre jobbak lehetünk. A hétvégén Tolnára utazunk, szintén kiemelt mérkőzés vár ránk, igyekszünk jól felkészülni, és remélem, hogy a csapat folytatja a megkezdett sikert.

Tamási 2009 FC – Bonyhád VLC 3:2 (1:0)

Gólok:

Jammeh Haruna ’43; ’68; Samuel Ato ’89
Pap Roland ’75; Máté Róbert ’83

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!