Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2021. Május 25. 08:19, kedd | Helyi

Idén sem rendezik meg az Ozora Fesztivált

Idén sem rendezik meg az Ozora Fesztivált

Az új dátum 2022. augusztus 1–7, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a 2022-es eseményre.

Az idei év még nem az igazi a fesztiválszervezők számára. Több hazai fesztiválról bejelentették már, hogy idén sem rendezik meg (Sziget, Balaton Sound, VOLT), de az Ozora Festival szervezői eddig reménykedtek. Viszont szerdán egy Facebook bejegyzésben közölték, hogy sajnos idén sem tudják megszervezni sokak kedvenc fesztiválját, az Ozorát. Így a következő fesztivál dátuma: 2022. augusztus 1–7. "Kedves Ozorások! Az utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy biztonságos módon meg tudjuk valósítani az idei rendezvényt a világ minden tájáról érkező közösség számára. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a türelmet ebben a kaotikus, bizonytalanságokkal teli időszakban. Nektek is terveznetek kell a nyaratokat, életeteket, és nekünk is kell bizonyos idő a szervezéshez. Jelenleg még nincsenek egyértelmű irányelvek vagy biztonsági előírások a magyarországi zenés-táncos rendezvényekre vonatkozóan, kivéve, hogy azok megrendezését a törvény egyelőre tiltja. Még akkor is, ha kormányunk a közeljövőben olyan rendeletet hozna, amely lehetővé tenné számunkra az O.Z.O.R.A. Fesztivál megtartását, a Magyarországra való utazás a világ sok pontjáról még nagyon bizonytalan. Ezért most csak egy lehetőségünk van - az új dátum kitűzése: 2022. augusztus 1–7. "

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a 2022-es eseményre. Azok akik nem tudnak részt venni a következő fesztiválon, jegyüket másra ruházhatják. A 2022-es eseményre a regisztráció augusztus 31-ig tart. Az eddigi regisztrációk érvényesek továbbra is. A regisztrált jegyek értékesítése szeptember 1-én kezdődik. Szeptember közepétől pedig a fennmaradó jegyek regisztrációja, majd árusítása indul limitált számban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!