Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Április 04. 13:10, kedd | Helyi
Forrás: teol.hu, fotó: Hirt Nóra

Itthon tartottak egy pontot a focisták

Itthon tartottak egy pontot a focisták

A vasárnapi, kevés helyzetet hozó meccs végén a Bonyhád közelebb állt a győzelemhez, de a szívósan futballozó tamásiak feltétlenül rászolgáltak az egy pontra.

Először léptek hazai pályára a tavaszi idényben a Tamási 2009 FC futballistái, eddig két idegenbeli mérkőzés van a fiúk háta mögött. A március 11-ei hétvégén rajtoló szezonban először a Szekszárd csapatával mérkőztek meg, ahol 5-1-es vereséget szenvedtek, a hazai csapat már az első tizenöt percben eldöntötte a mérkőzést. Egy hét kihagyás után, az elmúlt hétvégén Dunaföldvárra látogattak a focisták, az eredmény döntetlen lett. Először a Dunaföldvári FC játékosai közül Fehér Mihály talált be a kapuba a mérkőzés 50. percében, a tamási válaszra nem kellett sokat várni, az 58. percben Papp Gábor egyenlített. A meccs hátralevő részében nem történt változás a gólok tekintetében, maradt az 1:1-es eredmény. Lieszkovszky József, a Tamási 2009 FC szakmai vezetője szerint az elképzelés nélkül futballozó csapatok csatájában a földváriak álltak közelebb a győzelemhez.

Az első hazai mérkőzésen, április 2-án a Bonyhád együttesét fogadták, ahol 1-1-es döntetlen született, így a tamásiak itthon tudtak tartani egy pontot.

Tamási 2009 FC–Bonyhád Völgység LC 1–1 (0–1)
Tamási, V: Farkas F. (Mészáros L., Mihálovics L.). Tamási: Lieszkovszky Z. – Dorogi, Hegedűs D., Pintér A., Göttlinger – Nagy M. (Bódog B., 78.), Szekeres D., Szabó Sz. (Právics D., 70.), Mazán – Turós V. (Tóth Z., 87.), Papp G. (Kovács Zs., a szünetben). Edző: Lieszkovszky József. Bonyhád: Schleining – Baranyi (Szentes M., 83.), Szlama, Máté R., Schulteisz N. (Wolf, 78.) – Tolnai Sz., Völgyi – Forrai, Genczler, Pfaff (Szász D., 58.) – Pap R. Edző: Köllő Roland.

Gól: Pfaff (32.), illetve Turós V. (65.). Jók: Szerekes D., Pintér A., Turós V., illetve Szlama, Pfaff.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!