Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Július 23. 09:11, kedd | Helyi

Jammeh Haruna is várja a szavazatokat

Jammeh Haruna is várja a szavazatokat

Ahogy az elmúlt években, a TEOL az idén is megjutalmazza a megyei első és másodosztályú focibajnokság tavaszi szezonjának legjobbjait.

Egy díjat olvasóink szavazatai, egyet az edzők döntése alapján adnak majd át. Ahogy azt olvasók megszokhatták, a szezon befejeztével összeállították a megyei első és másodosztályú bajnokság tavaszi válogatottját. Most az olvasókon a sor, hogy megszavazzák a legjobbat. A győztes kapja meg a Tolnai Népújság közönségdíját, a szakma által legjobbnak ítélt futballista pedig a megyei fociszövetség díját veheti majd át. Farkas Máté (Szedres) – Fellai József (Dombóvár), Völgyi Péter (Bonyhád), Erdélyi Péter (Szedres), Szekeres Dániel (Dombóvár) – Udvardi Dániel (Bonyhád), Királyházi Bence (Tolna), Balogh Szabolcs (Dombóvár) – Keczeli Krisztián (Dombóvár), Jammeh Haruna (Tamási), Farsang Patrik (Dunaföldvár) - ők tizenegyen alkották a tavaszi szezon válogatottját. A legtöbb szavazattal Keczeli Krisztián került be az „álomcsapatba”, a dombóváriak támadója hatszor volt ott a hétvége válogatottjában. A szedresi kapus, Farkas Máté három voksot kapott, a többi mezőnyjátékos egyaránt négy alkalommal került be a hétvégék csapatába. Érdekesség, hogy az őszi válogatottból ketten maradtak: Farkas Máté akkor is három szavazattal volt a legjobb kapus, Jammeh Haruna pedig hat alkalommal „volt bent” az őszi együttesben. A szakma legjobbjáról azok az edzők döntenek, akik a tavaszi idényben ott ültek valamelyik megye egyes gárda kispadján. A szavazás július 25-ig tart. A díjakat a megyei bajnokság első fordulóiban adják át a közönségdíjasnak és a szakma által legjobbnak vélt futballistának. A megyei fociszezon augusztus 11-én a Magyar Kupa megyei fordulójával indul, a bajnokságok egy héttel később kezdődnek.

Szavazni itt lehet:

https://www.teol.hu/sport/helyi-sport/olvasoink-donthetik-el-ismet-hogy-ki-volt-a-tavasz-legjobbja-1766816/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.