Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. December 28. 09:26, csütörtök | Helyi

Karácsonyfák érkeztek a vármegye mentőállomásaira

Karácsonyfák érkeztek a vármegye mentőállomásaira

Tolna vármegye mind a kilenc mentőállomására érkeztek karácsonyfák az Agrárminisztérium felajánlásának köszönhetően, így Tamásiba is.

Tolna vármegye mind a kilenc mentőállomására érkeztek karácsonyfák az Agrárminisztérium felajánlásának köszönhetően – erről a szaktárca vezetője posztolt Facebookon. Nagy István azt írta: „Fenyőfákkal köszöntük meg az Országos Mentőszolgálat bajtársainak egész éves munkáját. Az állami erdészeti társaságok közreműködésével 256 mentőállomásra jutnak el az örökzöldek karácsonyig." Vagyis az ország valamennyi ilyen létesítménye kapott karácsonyfát. „Erdészeti, meg amolyan agrárminiszteri nyelven szeretnék kifejezni az ország köszönetét a mentők egész éves munkájáért" – fogalmazott a miniszter a bejegyzéshez csatolt videóban. A mozgóképes anyagban Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója pedig arról beszélt: "Talán a Covid alatt éreztük ennyire a társadalmi megbecsülést, és azt, hogy a tenyerükön hordoz minket a bajtársaimmal a lakosság." Tolna vármegye mindig a kilenc mentőállomására, azaz Szekszárdra, Bátaszékre, Bonyhádra, Dombóvárra, Dunaföldvárra, Hőgyészre, Paksra, Simontornyára, Tamásiba is megérkeztek a fák még az ünnepek előtt.

Címkék: Tamási, tolna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.