Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 16. 11:46, péntek | Kék hírek
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ki látta őket?

Ki látta őket?

A Dorogi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Eltűnés miatt keresi a Dorogi Rendőrkapitányság a 14 éves Szabó Alexandrát és a 11 éves Szabó Angelikát. A testvérpár 2013. augusztus 15-én délután Piliscsévről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szabó Alexandra 160 cm magas, molett testalkatú, váll alá érő, barna hajú, barna szemű. Fülei fejhez simulóak, hasán műtéti heg található. Eltűnésekor piros szabadidő nadrágot, fehér rövid ujjú pólót és vékony barna kabátot viselt. Bokáig érő, vajszínű, fűzős cipő volt rajta.

Szabó Angelika kb. 140 cm magas, normál testalkatú, váll alá érő, szőkés barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor bordó rövidnadrágot, rózsaszín hosszú ujjú pólót, lila pulóvert és fekete szandált viselt.

A Dorogi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Szabó Alexandra és Szabó Angelika megtalálásában. Kérjük, hogy amennyiben érdemleges információval rendelkezik a képen látható személyek tartózkodási helyével kapcsolatban, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikén!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön